Blog

30.11.2022 – Plovoucí podlahy se vyrábí jako vrstvené

To, co plovoucí podlahy charakterizuje, je způsob pokládky. Nášlapná vrstva není nikdy spojena s nosným podkladem. Nad ním jako by plavala. K podkladu se nelepí ani nepřitlouká.

Celý článek zde >>

 


10.10.2022 – Dřevěné podlahy mohou mít několik podob

Někdo si jiné než dřevěné podlahy v interiéru neumí ani představit. Připadá nám, že jsme si domů přinesly kousek přírody. Proto si ve starších bytech restaurujeme a pak hýčkáme staré dřevěné parkety a na chalupách ty z dřevěného masivu. Dřevo instalujeme i na podlahy novostaveb. Je krásné, i když může mít své mouchy.

Celý článek zde >>

 


25.11.2021 – Jak pečovat o vinylové podlahy

Vinylové podlahy jsou krásné, pevné a odolné. Stálý vzhled je však nutné udržovat. Ani sebedražší materiál neodolá běžnému náporu prachu, skvrn a drobných nečistot. Jak správně pečovat o vinylové podlahy? Není to tak složité ani časově náročné, chce to hlavně důslednost.

Celý článek zde >>

 


12.10.2021 – Jak vybírat podlahu podle vzhledu

Výběr podlahy nerozhoduje pouze o zvukové a tepelné izolaci nebo náročnosti údržby. Barvou a materiálem podlahy můžete opticky doslova proměnit celý interiér. Velká plocha může rozjasnit a zvětšit, může přidat pocit komfortu nebo luxusu. Jak vybrat podlahu správně?

Celý článek zde >>

 


2.3.2021 – Parkety jako podlaha pro milovníky dřeva a klasiky

Dřevěné podlahy jsou léty prověřenou variantou, kdy je životnost při správné péči skutečně dlouhá. Vytvoření tradičního vzoru parketové podlahy v kombinaci s uklidňující až lehce neutrální barvou dřeva může být ta správná volba do vašeho interiéru.

Celý článek zde >>

 


15.2.2021 – Správně vybraná podlaha pro útulný domov

Plovoucí podlahy mohou mít mnoho různých podob a variant. Snadno s nimi dokážete vykouzlit útulný domov, ale právě samotný proces výběru může být poměrně zapeklitý. Na co si dávat pozor?

Celý článek zde >>

 


12.1.2021 – Znáte všechny výhody vinylové podlahy?

Vinylové podlahy jsou velmi oblíbenou variantou podlahové krytiny do bytů i rodinných domů. Nabízí hned několik hlavních výhod, díky kterým se těší takové pozornosti. Jestli ještě přemýšlíte nad tím, zda si pořídit právě vinylovou podlahu, nenechte si ujít tento článek.

Celý článek zde >>

 

Novinky

Sleva!

10% sleva na laminátové plovoucí podlahy MEISTER

KONTAKTUJTE NÁS

Tel.:
Václav Horkel
mob. 775 077 987

Jaroslav Macháček
mob. 776 572 485

Iveta Kolářová
mob. 777 195 649

E-mail: vmpodlahy@vmpodlahy.cz


Prodejna Tábor
Stránského 2255
390 02, Tábor
mapa zde